26 de setembre 2007

BXL, J'arrive!

Ja està fet, ja hi sóc! I he tingut molta sort perquè el cap de setmana va fer sol. Dissabte tal com vam arribar (en K em va venir a buscar) vam anar a veure l'habitació i la casa (en un altre moment us explico), vam pujar la maleta i ja vam haver de marxar corrent a buscar una disfressa per en K que tenia una disco-party... en fi, va ser molt divertit: boas de color rosa, perruques afro, etc.

I diumenge encara feia sol i a més era el dia sense cotxes! Així que he pogut veure una Brussel·les que tan sols es veu un cop l'any! Em va acompanyar en J (el del gelat a la foto) pel centre, tot el dia patejant!






I amb aquest belga us deixo, que haig d'anar a fer alguna cosa de profit, que en aquest poble tot tanca a les 18h.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

disco-party, boas de color rosa, perruques afro... that's me !! :-)

Unknown ha dit...

BJ Maria!

Finalment el blog! Bona idea, et llegirem totes les peripècies des d'aquí cada dia. Així si no contestem els mails no et deprimiràs ;P;P;P

Anima't a escriure, que et seguim, eh!

Petonets

xavi ru ha dit...

M'alegro de que l'arribada hagi estat agradable! Veig per les fotos que tenen un concepte ben diferent de l'hort urbà...

petons!

Marta Farràs Drago ha dit...

Que bonic t'ha quedat el blog!
ara ves penjant coses periodicament, que ja veus que et seguim!
Muak

Anònim ha dit...

Tia! A le salon de toi maison, nous sommes "fliping", parce que tu a uns colloné comme une cathedrale!!! Que es eso de... ja us explicaré!! Ponte a escribir que nos morimos de ganas de saber que haces por ahí!!!!
NOTE IMPORTANTE: la Maria c'est una empolloné, vous voulez savoir pourquoi? jajaja